Adatvédelmi irányelvek

A kért adatok
Az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR - Általános Adatvédelmi Rendelet (EU) 2016/679) előírásai szerint a személyes adatok feldolgozására és ezen adatok szabad áramlására vonatkozóan az Nazuro Shop köteles biztonságos körülmények között kezelni, ill. kizárólag a meghatározott célokra, az Ön által megadott személyes adatokra.
Az Nazuro Shop weboldalt a cég üzemelteti
Adslan Marketing S.R.L. Székhely: utca. Corneliu Coposu sz. 15, AN19 blokk, F lépcsőház, 9. emelet, 37-es lakás,
Nagyvárad, BIHOR, 410445
CUI 42810746 – J5/1244/2020.07.22.

Miért van szükségünk adatokra
Személyes adataira azért van szükségünk, hogy az alábbi célokból biztosíthassuk Önnek a Szolgáltatásokat:
A megrendelés feldolgozása és a kívánt termékek és szolgáltatások biztosítása;
Az általunk kínált termékek és szolgáltatások értékelése;
Ahhoz, hogy regisztrált felhasználóként hozzáférjen a webhely funkcióihoz;
Weboldal adminisztrációjához
A weboldal, a kereskedelmi ajánlat és az általunk végzett reklám elemzése és fejlesztése;
Lehetőséget kínálni Önnek versenyeken, promóciókban való részvételre;
Nem kereskedelmi vagy adminisztratív üzenetek küldésére (a webhely, felhasználói fiók stb. változásaival kapcsolatban);
A tevékenységgel (Nazuro Shop) kapcsolatos ajánlatok, promóciók, reklám- és marketingüzenetek küldése Önnek, ha ehhez hozzájárult.

Mit kezdünk az adatokkal?
Személyes adatait a cég székhelyén kezeljük. Az Ön adatainak tárolása és tárolása Románia területén történik.
Személyes adatait kiadhatjuk más társaságoknak is, amelyekkel partneri viszonyban állunk, de csak az általuk vállalt titoktartási kötelezettség alapján, és kizárólag a jelen dokumentumban említett célokra. Az online fizetésnél kért információk a fizetésfeldolgozók igénybevételének feltételei közé tartoznak, és a (Nazuro Shop) nem kér és nem tárol semmilyen adatot az Ön kártyájával kapcsolatban.
Információkat adunk ki, ha ez a csalás elleni védelem, jogaink vagy tulajdonunk védelme érdekében indokolt. Előfordulhat, hogy fel kell tárnunk az Ön adatait, hogy eleget tegyünk a hatóságoktól érkező jogi kérések megválaszolására vonatkozó jogi kötelezettségünknek. Személyes adatait csak akkor adjuk át, ha jóhiszeműen úgy ítéljük meg, hogy erre a törvény értelmében kötelesek vagyunk.
Mennyi ideig őrizzük meg az adatokat
Adatait mindaddig tároljuk, amíg a törvény ezt megköveteli. Ha nincs jogszabályi előírás, akkor csak addig tároljuk őket, ameddig szolgáltatásaink nyújtásához szükséges. A(z .
Minden személyes adatot, amelyet marketing célból tárolunk, mindaddig megőrizünk, amíg Ön nem értesít bennünket arról, hogy a továbbiakban nem kívánja megkapni ezeket az információkat.
Milyen jogaid vannak
Ha úgy ítéli meg, hogy az általunk tárolt személyes adatai hibásak vagy hiányosak, lehetősége van kérni ezen információk megtekintését, helyesbítését vagy törlését. Ezzel kapcsolatban felveheti velünk a kapcsolatot az info@nazuro-hu.com e-mail címen.
Ha panaszt szeretne tenni az adatai kezelésével kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@nazuro-hu.com e-mail címen. Elemezzük panaszát, és Önnel együttműködve megoldjuk a problémát.